Om mig

Hej!

Jeg er glad for du læser med, og allerede er nysgerrig på hvad jeg har at byde på. Jeg synes nemlig selv jeg har en masse at byde på.. og det skal ikke lyde som om jeg er en vigtig-per Mrs. know it all, MEN jeg har efterhånden meget erfaring indenfor bæredygtighed, mode, trends, upcycling, redesign og meget mere.

Jeg vil gerne give ud af min viden, kreativitet og kunnen via denne blog, da jeg elsker at dele ud af min viden generalt… jeg brænder meget for kreativitet og mennesker, og dette er en måde at kombinerer disse to på!

Uddannelse

Jeg er uddannet Sustainable Fashion Designer ved KEA på Nørrebro. Det vil sige jeg har først taget min designteknolog som vare 2 år og derefter taget top op på 1 1/2 år, hvor jeg er endt ud med en professions bachelor. Jeg har været omkring mange design metoder og teorier udelukkende indenfor bæredygtighed, og har hovedsageligt beskæftiget mig med redesign og upcycling i mine projekter.

Privatlivet

Efter endt uddannelse var jeg gravid og født en dejlig pige Luna. Det at få et barn er en kæmpe ting, og det fylder bare så meget for en mor, så at jeg først nu et år efter hendes fødsel konstateret at jeg er ved at være på banen igen, og med en fornyet kraft og energi til at fortsætte med min drøm.

Jeg bor med min mand David, vores datter Luna og mine to bonus børn, i et rækkehus i Farum. Vi trives i en lille by med mange muligheder som familie og efter snart et år er vi ved at være på plads med det meste, vi føler os hjemme!

Motivation

Min motivation for denne blog er som jeg tidligere nævnet en lyst til at dele min viden og erfaring, især indenfor redesign og upcycling. Jeg vil gerne lave indlæg med DIY eller som man også kalder det på dansk; GDS (gør det selv). Indlæggene skal vise fede overkommelige redesign ideer. Det bliver med gode visuelle billeder og beskrivelser af hvordan du nemt og hurtigt kan være kreativ og selv kreere nogle af de trends og tendenser vi ser i modebilledet/modeblogger og på gaden.

Jeg har siden jeg var barn været på loppemarkeder med min far, og altid set ham og min stedfar være kreative med det man lige havde liggende, så det giver mening at det er der min lyst og motivation ligger. Jeg har aldrig været fan af at give fuld pris, og eller været fan af dyre mærkevare som man bliver fattig på, bare fordi man skal være IN og med på beatet for en kort bemærkning! SÅ derfor vil jeg gerne vise hvordan du kan gøre brug af redesign og loppefund imens du stadig se møg godt ud… det er jo i sidste ende det der er vigtigst, og så er det næsten gratis….OG GODT FOR KLIMAET! Whats not to like!

Jeg håber dette gav dig et billede af mig og hvad jeg kan bidrage med i din hverdag, tak fordi du læste med!

/Louise

Redesign

Dette er en af mine tidligere designs. Det var et samarbejde med medstuderende på KEA på nørrebro. Projektet omhandlede upcycling af brugt tøj fra Røde kors.