Roskilde vibes

Nu er det snart festivals tid…. for nogen har det allerede været festivalstid op til flere gange, for andre starter det ved Roskilde Festival. Jeg skal selv afsted, og jeg glæder mig ekstremt meget til i år, da jeg er så heldig jeg skal arbejde for Loppeshoppen og Givrum fra Frederiksberg. Loppeshoppen er et sted med genbrugstøj af høj kvalitet, men også legetøj, møbler, køkkenting og bøger – alt sammen nøje udvalgt af deres dygtige frivillige. Givrum værkstederne er med fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed, og en del af Loppeshoppen og Diakonissestiftelsen. Med Givrum værkstederne ønsker Diakonissestiftelsen at danne rammen for ligeværdige kreative fællesskaber på tværs af målgrupper – både de ressourcestærke og de mere sårbare. Det er et spændene sted og det oser af kreativitet og fællesskab.

På Roskilde skal der redesignes, strikke og hækles med festivalgæsterne, samtidig med du kan gøre et godt loppefund i det store udvalg i genbrugstøj nøje udvalgt med festivals stemning i tankerne. Så kom glad hvis du skal på Roskilde i år, vi er et fedt sted der oser af glæde og kærlighed!

Loppefund

I dag var jeg så afsted på loppejagt med skønne Diana, hvor vi sammen tog til Roskilde og besøgte Kirppu.

Jeg synes jo festivaltrends er super fede, og at man i det hele taget på festival godt kan være lidt ekstra ekstra end man ville være til hverdag. Der skal også klart flere farver på, mere denim der gerne er hullet og ødelagt, og ellers kan man aldrig få for mange accessories med i tasken, det er altid det der sætter prikken over i’et.

Man skal gerne være forholdvis casual klædt på festivaler, ellers bliver det for meget .. MEN casual betyder ikke du ikke kan smide støvletterne på, hver lårkort og fræk samtidig… det skal bare være på den casual måde!
Her er det en striktrøje fra Samsø Samsø, som jeg gav 50 kr for (vildt billigt), hatten er en fra gemmerne og det er de små støvler også.

Accesories er blandt andet den fede taske, som er rummelig og samtidig praktisk at slæbe rundt på de næste 10 km, en hel dag! Jeg fandt denne grønne sag, som er en Zara, jeg gav også 50 kr for den!

Zara taske til 50 kr, den har lidt patina men det gør den kun federe, især som festivals item!

Det sidste item jeg fandt er en kjole, også fra Zara… en fin fin kjole i mørkerøde farver, med dutter på haha… Den er MEGET kort, og ja så er vi jo på festival igen, så hvad f….. vi lever kun en gang, og ellers kan man købe spanx (dem der spænder ALT ind) eller et par “cykelshorts”, som kan købes de fleste steder i sort og hvid!

Til allersidst vil jeg lige vise en sidste ting, som jeg købte i den lokale genbrugs i Farum, og er ret vild med den, jeg har set den mange gange på især klassiske 80/90’er fotos til et par jeans og den hvide t-shirt.

Smukke Julia Roberst, og super fed sort herre jake (gætter jeg på), det kan selvfølgelig være en jakke designet til kvinder, som er oversize.Ja ja… jeg valgte at vise den lidt frækt, det var sådan set til dels tilfældigt, da jeg ikke gad gå op efter noget tøj jeg kunne have indenunder, for at præsentere den flot… så det var det flotteste jeg kunne komme på haha…. oh well i må overleve!

Så kom afsted … ud og kigge i genbrugsbutikker, loppemarkeder og andre steder hvor der bliver solgt brugt tøj, der er intet bedre end at finde noget trendy og velklædt til ingen penge, det er godt for klimaet og det er godt for pengepungen OG det er godt til DIG! <3

TAK fordi du læste med!

/Louise

Om mig

Hej!

Jeg er glad for du læser med, og allerede er nysgerrig på hvad jeg har at byde på. Jeg synes nemlig selv jeg har en masse at byde på.. og det skal ikke lyde som om jeg er en vigtig-per Mrs. know it all, MEN jeg har efterhånden meget erfaring indenfor bæredygtighed, mode, trends, upcycling, redesign og meget mere.

Jeg vil gerne give ud af min viden, kreativitet og kunnen via denne blog, da jeg elsker at dele ud af min viden generalt… jeg brænder meget for kreativitet og mennesker, og dette er en måde at kombinerer disse to på!

Uddannelse

Jeg er uddannet Sustainable Fashion Designer ved KEA på Nørrebro. Det vil sige jeg har først taget min designteknolog som vare 2 år og derefter taget top op på 1 1/2 år, hvor jeg er endt ud med en professions bachelor. Jeg har været omkring mange design metoder og teorier udelukkende indenfor bæredygtighed, og har hovedsageligt beskæftiget mig med redesign og upcycling i mine projekter.

Privatlivet

Efter endt uddannelse var jeg gravid og født en dejlig pige Luna. Det at få et barn er en kæmpe ting, og det fylder bare så meget for en mor, så at jeg først nu et år efter hendes fødsel konstateret at jeg er ved at være på banen igen, og med en fornyet kraft og energi til at fortsætte med min drøm.

Jeg bor med min mand David, vores datter Luna og mine to bonus børn, i et rækkehus i Farum. Vi trives i en lille by med mange muligheder som familie og efter snart et år er vi ved at være på plads med det meste, vi føler os hjemme!

Motivation

Min motivation for denne blog er som jeg tidligere nævnet en lyst til at dele min viden og erfaring, især indenfor redesign og upcycling. Jeg vil gerne lave indlæg med DIY eller som man også kalder det på dansk; GDS (gør det selv). Indlæggene skal vise fede overkommelige redesign ideer. Det bliver med gode visuelle billeder og beskrivelser af hvordan du nemt og hurtigt kan være kreativ og selv kreere nogle af de trends og tendenser vi ser i modebilledet/modeblogger og på gaden.

Jeg har siden jeg var barn været på loppemarkeder med min far, og altid set ham og min stedfar være kreative med det man lige havde liggende, så det giver mening at det er der min lyst og motivation ligger. Jeg har aldrig været fan af at give fuld pris, og eller været fan af dyre mærkevare som man bliver fattig på, bare fordi man skal være IN og med på beatet for en kort bemærkning! SÅ derfor vil jeg gerne vise hvordan du kan gøre brug af redesign og loppefund imens du stadig se møg godt ud… det er jo i sidste ende det der er vigtigst, og så er det næsten gratis….OG GODT FOR KLIMAET! Whats not to like!

Jeg håber dette gav dig et billede af mig og hvad jeg kan bidrage med i din hverdag, tak fordi du læste med!

/Louise

Redesign

Dette er en af mine tidligere designs. Det var et samarbejde med medstuderende på KEA på nørrebro. Projektet omhandlede upcycling af brugt tøj fra Røde kors.