Roskilde vibes

Nu er det snart festivals tid…. for nogen har det allerede været festivalstid op til flere gange, for andre starter det ved Roskilde Festival. Jeg skal selv afsted, og jeg glæder mig ekstremt meget til i år, da jeg er så heldig jeg skal arbejde for Loppeshoppen og Givrum fra Frederiksberg. Loppeshoppen er et sted med genbrugstøj af høj kvalitet, men også legetøj, møbler, køkkenting og bøger – alt sammen nøje udvalgt af deres dygtige frivillige. Givrum værkstederne er med fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed, og en del af Loppeshoppen og Diakonissestiftelsen. Med Givrum værkstederne ønsker Diakonissestiftelsen at danne rammen for ligeværdige kreative fællesskaber på tværs af målgrupper – både de ressourcestærke og de mere sårbare. Det er et spændene sted og det oser af kreativitet og fællesskab.

På Roskilde skal der redesignes, strikke og hækles med festivalgæsterne, samtidig med du kan gøre et godt loppefund i det store udvalg i genbrugstøj nøje udvalgt med festivals stemning i tankerne. Så kom glad hvis du skal på Roskilde i år, vi er et fedt sted der oser af glæde og kærlighed!

Loppefund

I dag var jeg så afsted på loppejagt med skønne Diana, hvor vi sammen tog til Roskilde og besøgte Kirppu.

Jeg synes jo festivaltrends er super fede, og at man i det hele taget på festival godt kan være lidt ekstra ekstra end man ville være til hverdag. Der skal også klart flere farver på, mere denim der gerne er hullet og ødelagt, og ellers kan man aldrig få for mange accessories med i tasken, det er altid det der sætter prikken over i’et.

Man skal gerne være forholdvis casual klædt på festivaler, ellers bliver det for meget .. MEN casual betyder ikke du ikke kan smide støvletterne på, hver lårkort og fræk samtidig… det skal bare være på den casual måde!
Her er det en striktrøje fra Samsø Samsø, som jeg gav 50 kr for (vildt billigt), hatten er en fra gemmerne og det er de små støvler også.

Accesories er blandt andet den fede taske, som er rummelig og samtidig praktisk at slæbe rundt på de næste 10 km, en hel dag! Jeg fandt denne grønne sag, som er en Zara, jeg gav også 50 kr for den!

Zara taske til 50 kr, den har lidt patina men det gør den kun federe, især som festivals item!

Det sidste item jeg fandt er en kjole, også fra Zara… en fin fin kjole i mørkerøde farver, med dutter på haha… Den er MEGET kort, og ja så er vi jo på festival igen, så hvad f….. vi lever kun en gang, og ellers kan man købe spanx (dem der spænder ALT ind) eller et par “cykelshorts”, som kan købes de fleste steder i sort og hvid!

Til allersidst vil jeg lige vise en sidste ting, som jeg købte i den lokale genbrugs i Farum, og er ret vild med den, jeg har set den mange gange på især klassiske 80/90’er fotos til et par jeans og den hvide t-shirt.

Smukke Julia Roberst, og super fed sort herre jake (gætter jeg på), det kan selvfølgelig være en jakke designet til kvinder, som er oversize.Ja ja… jeg valgte at vise den lidt frækt, det var sådan set til dels tilfældigt, da jeg ikke gad gå op efter noget tøj jeg kunne have indenunder, for at præsentere den flot… så det var det flotteste jeg kunne komme på haha…. oh well i må overleve!

Så kom afsted … ud og kigge i genbrugsbutikker, loppemarkeder og andre steder hvor der bliver solgt brugt tøj, der er intet bedre end at finde noget trendy og velklædt til ingen penge, det er godt for klimaet og det er godt for pengepungen OG det er godt til DIG! <3

TAK fordi du læste med!

/Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *